Saturday, January 02, 2010

Kohupiima-kirsikook

Tarvilik
1 pakk Vilma tordipulbrit
100 g võid
400 g kohupiimapastat
2 muna
1 dl suhkrut
1 tl vanillisuhkrut
3 dl külmutatud kirsse või 460 g purk kirsikompotti

Tegu
Näpi või ja tordipulber purutaoliseks massiks.
Sega omavahel kohupiim, munad, suhkur ja vanillsuhkur.
Nõruta kompotikirsid või sulata ja nõruta külmutatud kirsid. Sega kirsid kohupiimakreemi hulka.
Puista 2/3 tainapurust küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäiva Ø 24 cm koogivormi põhja. Vala peale kohupiimasegu. Puista peale ülejäänud puru.
Küpseta 200kraadises ahjus 30 minutit.
Enne serveerimist lase koogil täielikult jahtuda.
.

1 comment:

mmarge said...

Väga hea tuleb ka vaarika kompotiga või külmutatud vaarikatega!